Wonen aan de rand van het bos, verscholen tussen het groen, gelegen in het geliefde Bergkwartier. Dit appartement is gelegen op de derde verdieping en is heerlijk licht en zonnig door een fantastische lichtinval.

Het aantrekkelijke appartement heeft de volgende indeling:
Centrale hal met intercominstallatie. Met 5 trappen komt u bij de entree van het appartement. Hal met vernieuwde meterkast en toegang tot de keuken en woonkamer. De dichte keuken met balkon is voorzien van vaatwasser, koelkast, 4-pits gaskookplaat, cv-opstelling (HR combiketel 2010) en wasmachineaansluiting. De woonkamer is heerlijk licht en zonnig. En u kijkt aan de achterkant schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt.
Via de naastgelegen gang bereikt u drie slaapkamers, een badkamer en toilet. 1 van de kamers is voorzien van een vaste kast. De sanitaire ruimte bestaat uit een simpele douche en wastafel.
Daarnaast kunt u vanuit de hal met een uitschuifbare ladder de zolderverdieping bereiken. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als berging. Op de begane grond bevindt zich ten slotte nog een ruime berging met eigen elektravoorziening.

Omgeving:
Kappeyne van de Coppellolaan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. De omgeving is zeer royaal van opzet en de flats worden gescheiden door grasvelden en volwassen groen. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer )
– Servicekosten huurder bedragen € 60,00 per maand
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg. Voor langere termijn beschikbaar.
– Oplevering: 14 augustus 2016
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur
– Gunning eigenaar
– Vrij parkeren voor de deur

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).