Dit goed bemeten 4- kamer appartement op de 3e verdieping ligt op een aantrekkelijke locatie direct nabij natuurgebied De Schammer, het Valleikanaal, winkelcentrum Euterpeplein en diverse uitvalswegen. De componistenbuurt is een rustige wijk deel uitmakend van Randenbroek. Het centrum is met 10 fietsminuten bereikbaar en het centraal station op zo’n 15 minuten. Voor het complex kan de auto vrij geparkeerd worden. Zoek je een keurig verzorgd en heerlijk ruim appartement? Kom kijken, we laten het je graag zien!

Het appartement biedt naast de grote woonkamer (ca. 30 m²), een zij-kamer ( ca. 14m²), veelal als eet- of werkkamer in gebruik, een royale hal met extra berging, 2 slaapkamers (ca. 9 en 12 m²), nette moderne keuken voorzien van inbouw apparatuur, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, separaat toilet.
Je kunt in alle rust heerlijk toeven op het grote balkon grenzend aan de zijkamer, een kleiner balkon vind je bij de keuken. In de onderbouw is er een inpandige berging met elektra voorhanden.

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per 18 juli 2016 beschikbaar
– servicekosten huurder €75,- per maand
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd
– Waarborgsom te voldoen aan eigenaar

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Verdi werd geboren in 1813 in Le Roncole in het hertogdom Parma, toentertijd bezet door Napoleon. Zijn vader was herbergier en zijn moeder zijdespinster. Op tienjarige leeftijd kreeg Verdi een officiële aanstelling als organist van de kerk. Tussen zijn 13e en 18e jaar schreef Verdi honderden marsen en symfonieën voor kerken en zes concerten met pianovariaties.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.