Leuke eengezinswoning met 2 slaapkamers en 1 werkkamer, welke gelegen is in een karakteristieke straat op loopafstand van het historische stadscentrum van Amersfoort, NS-station en winkels.

Indeling:
Zij-ingang, open ruime hal, links treft u de gezellige knusse woonkamer. Aan de achterzijde van de woning treft u de woonkeuken welke voorzien van alle luxe en voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.
De gehele begane grond is voorzien van een prachtige stenen vloer.

Eerste verdieping:
Overloop, één slaapkamer, tweede kamer welke gebruikt kan worden als studeer-/werkkamer.
De badkamer is voorzien van hangend toilet, wandmeubel met fontein en een inloopdouche voorzien van een glazen douchewand.

Tweede verdieping:
Op de bovenste etage is de zeer ruime hoofdslaapkamer gesitueerd. Er is voldoende ruimte voor uw kledingkast en een tweepersoonsbed. De slaapkamer is zeer licht door de vele ramen welke zorgen voor veel lichtinval.

Bijzonderheden:
– Woning is in zijn geheel aan de binnenzijde geschilderd.
– Gestoffeerd
– Huurprijs is exclusief € 150,– voorschot gas, water, elektra te voldoen aan eigenaar.
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Algemeen:
– Per 1 oktober 2016
– Gunning eigenaar
– 2 maanden opzegtermijn huurder
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom

– Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De weg is voor het eerst te zien op de plattegrond van Jacob van Deventer (ca. 1570) en droeg toen ongetwijfeld al de naam Bisschopsweg, aangezien in 1642 wordt gesproken over de ‘oude Bisschopswech’. In de middeleeuwen behoorde het gebied ten zuiden van de Bisschopsweg tot het gerecht van de Utrechtse bisschop, dat wil zeggen dat de bisschop daar de overheidsmacht bezat. Het is niet uitgesloten dat de Bisschopsweg zo werd genoemd omdat in die vroege tijden ook de weg zelf tot het gebied van de bisschop van Utrecht behoorde. Ook is weleens geopperd, dat de Bisschopsweg ouder is dan Amersfoort en het oosten van het land met de stad Utrecht verbond. Jacob van Campen kreeg in 1644 toestemming om het deel van de weg langs Randenbroek op te heffen; voortaan liep de Bisschopsweg dood bij de beek. Het gedeelte tussen de tegenwoordige Hendrik van Viandenstraat en de beek werd tot in 1914 naar blekerij De Luiaard ook wel Achter Luiaard genoemd. In 1928 werd de weg doorgetrokken langs Randenbroek.