Schitterend appartement midden in de natuur, in het prachtige Bergkwartier, misschien wel 1 van de mooiste plekken nabij de binnenstad en centraal station.
Op de hoek gelegen van het kleinschalig complex en verdeeld over 2 verdiepingen met balkon.

Wees er snel bij want er is er maar 1 van!

Indeling

Begane grond:
Berging, portiek met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.
2e verdieping:
Entree/Hal met de meterkast, (vaste) trapopgang naar de zolderverdieping, het toilet met hangend closet en toegang tot de vertrekken. De sfeervolle en ruime woonkamer is gelegen op de hoek van het appartementencomplex. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval en prachtig zicht op het bos.
De gezellige eetkamer met voldoende plek voor een ruime eethoek beschikt over een praktische bergkast en openslaande deuren naar het balkon, het balkon is gelegen op het zonnige zuiden.
De afgesloten keuken beschikt over een bergkast, 2e balkon en leuk keukenblok met oven en gaskookplaat en afwasmachine.

Slaapkamer 1 en 2 zijn ruim van opzet. Slaapkamer 1 is eveneens gelegen op de hoek van het appartementencomplex. Wakker worden met een vakantiegevoel? Dat kan door het zicht op de prachtige bomen.
De bijzonder fraaie en stoere badkamer is voorzien van een heerlijk ruime inloopdouche en houten meubel met 2 waskommen.

Zolderverdieping:
De ruwe diamant van de woning met talloze mogelijkheden. Extra slaapkamers nodig? Of wellicht een hobby met ruimte? Alles kan! Via de voorzolder met dakraam en de opstelling van de C.V.-Combiketel betreden we het 2e gedeelte van de zolderverdieping, hier is de wasmachine-/droger aansluiting gerealiseerd. Tevens is er bergruimte achter de knieschotten.

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Servicekosten huurder: € 75,- per maand
– Per 1 augustus beschikbaar;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten.
Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Aruba, eiland met interne autonomie binnen het Koninkrijk der Nederlanden, in de Caribische Zee. Het is het meest westelijke eiland van de Nederlandse Antillen en het kleinste van de Eilanden Beneden De Wind, gelegen op een afstand van ca. 30 km van de kust van Venezuela en ca. 80 km van Curacao. Oppervlakte 193 km2.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.