Modern fraai 3-kamerappartement met zeer royaal privé gelegen dakterras (16 m2) op de zonzijde, aan de rand van de winkels van de Leusderweg. Dit luxe appartement ligt fantastisch vrij aan de achterzijde, en heeft een tweede terras aan de voorzijde op uitzicht op de Leusderweg.

Aan de voorzijde bevinden zich de winkels en de parkeerplaatsen, ideaal voor mensen die graag dicht bij deze voorzieningen willen wonen doch de lasten hiervan niet willen dragen. De oppervlakte van 90 m², is met 2 slaapkamers en een wasruimte erg praktisch ingedeeld.

Begane grond: centrale entree met intercominstallatie en trapportaal. 2e Verdieping: entree, hal met meterkast. Ruime lichte sfeervolle woonkamer met uitzicht op winkelstraat en balkon. Luxe open keuken met inbouwapparatuur en ruimte voor een eettafel. Badkamer met moderne douche en wastafel(meubel). Wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.
Hoofdslaapkamer voorzien van grote inbouwkast en een tweede slaapkamer.

Algemeen:
– Bouwjaar 1998
– Woonoppervlakte ca. 90m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder € 75,- per maand
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten
– Beschikbaar per 01 september 2016.

Eenmalige kosten huurder ad. € 85,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:

– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiele huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!