Binnen de parkachtige omgeving van de Amersfoortse Berg is deze ruime maisonnette op de hoek een van de meest ruime uitvoeringen. Met twee balkons een unieke kans voor de liefhebber van binnen- en buitenruimte. Het appartement is in 2015 volledig gerenoveerd.

Indeling:
De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen. Via de naastgelegen gang bereikt u de overgebleven slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Via het pittoreske, westelijk gelegen balkon ziet u de zon door de bomen heen onder gaan. Deze keuken is strak en modern uitgevoerd en voorzien van alle luxe.

De Mr. Th. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Algemene informatie:
– Bezichtigingen mogelijk vanaf 18 oktober 2016.
– Woonoppervlakte ca. 102m2
– Vijfkamer hoekmaisonnette in een prachtige bosrijke omgeving
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 18 oktober 2016 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting
– Servicekosten €85,- per maand
– Niet geschikt voor woningdelers;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Theodorus (Theo) Heemskerk (Amsterdam, 20 juli 1852 – Utrecht, 12 juni 1932) was van 1908 tot 1913 namens de ARP minister van Binnenlandse Zaken en voorzitter van de ministerraad. Heemskerk is onder meer de grondlegger van de herziene Armenwet (1912) en van de Vaccinatiewet (1911). Ook was hij bepalend in de discussie over grensbewaking en wapenbezit.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.