Gelegen op een van de mooiste plek van de wijk Rozendaal bevindt zich deze ruime volledig uitgebouwde "Eurowoning" met kelder. De woning is over de gehele breedte uitgebouwd en voorzien van een kelder!
De plek kenmerkt zich door het geweldige vrij uitzicht en een vrije privacy volle groene achterzijde. De woningen zijn zo gebouwd, dat iedere bewoner twee besloten woonbalkons heeft. Daarbij is de woning ook gunstig gelegen ten opzichte winkelvoorzieningen, bossen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Naast de groene woonomgeving kenmerken de Eurowoningen zich door het unieke woonconcept. Dit houdt in dat er voor de wijkbewoners gebruik gemaakt kan worden van o.a.een verwarmd zwembad, tennisbaan.

De indeling van de woning is als volgt:
Beneden: entree, hal met toegang tot de ruime garage, de meterkast, gang met c.v.-ruimte met c.v.-ketel, toiletruimte tevens voorzien van tweede douche. Zonnige tuinkamer/werkkamer/slaapkamer met ruime kelder en voorzien van schuifpui naar de zonnige achtertuin op het zuiden.

1e verdieping:
tussenhal, royale en gezellige woonkamer (circa 55 m2 met schuifpui naar balkon (ca 9 m2) achterzijde, module keuken in lichte kleuropstelling met balkon (ca 9m2) aan de voorzijde.

2e verdieping:
overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en wastafel. Aparte toiletruimte.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 15 september 2016
– Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde
– Woonoppervlakte 170 m²
– Medegebruik van tennisbaan en verwarmd zwembad
– Op zeer korte afstand van scholen en winkels.
– Huurprijs exclusief nutsvoorzieningen
– Huurperiode minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar.
– 2 maanden opzegtermijn huurder
– Gunning eigenaar.
– Servicekosten huurder gebruik verwarmd zwembad, tennisbaan, sportvelden etc. huurder bedragen € 35,– per maand.

Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!