HIER KAN JE NIET OMHEEN! MAAR LIEFST 18 PRACHTIGE APPARTEMENTEN TE HUUR AAN DE LARIXSTRAAT.

Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort. De woningen zijn uiteenlopend van 40m2, perfect voor éénpersoonshuishoudens tot 70m2, perfect voor bijvoorbeeld stellen.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van het appartement op nr. 64. Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur en een aparte eethoek. Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deur de tuin. Frisse badkamer voorzien van toilet en een douche. Via een trap bereikt u een grote slaap vliering.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1967
– woonoppervlakte ca 50m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– voorzien van eigen tuin
– modern en strak afgewerkt
– Nabij winkels, scholen en het Centraal Station

Algemeen:
– Beschikbaar per 1 januari 2016
– Huurperiode: minimaal 12 maanden
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten;
– exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Maandelijks voorschot van €100,- voor elektra middels tussen meters;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten €25,- per maand;
– Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond