Dit ruime drie kamer appartement is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid.

De entree:
Lopend langs de gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vanwaar u het appartement kan betreden.

Het appartement:
3de verdieping:
De lange en ruime hal leidt u naar de woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn van de ruimte. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt.

De open keuken voorzien van koelvries combinatie, oven, gasfornuis en afwasmachine.
Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers, die aan de achterzijde zijn gelegen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede nachtrust, want de drukte van de binnenstad gaat dan volledig aan u voorbij. Badkamer voorzien van wastafel, wma en douche.

Een bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.

Algemeen:
– Bouwjaar 1982
– Woonoppervlakte ca. 85 m2
– Gestoffeerd
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder / gebruiker € 75,- per maand
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: per 1 september 2016, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden. Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten en voorschot levering en diensten.

Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden