Dit appartement wordt volledig gemeubileerd aangeboden! Expats opgelet!
Op een rustige, centrale locatie nabij uitvalswegen gelegen, keurig en strak afgewerkt en optimaal ingedeeld 2-kamer appartement met eigen berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping en is onderdeel van een nieuw en kleinschalig complex; er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het winkelcentrum Vathorst, NS-station, bushaltes en sportfaciliteiten liggen op korte afstand! Bouwjaar 2011. Netto gebruiksoppervlakte bedraagt 62 m2.

Centrale hal met liftinstallatie. Entree/hal, luxe badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel; separaat toilet, riante woonkamer met doorlopende beglazing op het zuid-westen en luxe open keuken in rechte opstelling voorzien van inbouwapparatuur; toegang naar wasruimte met opstelling HR-combiketel. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk uitzicht over de wijk!

De riante slaapkamer bedraagt bijna 14 m2. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en glad afgewerkte wanden.

Kortom een compleet appartement van bestek tot linnengoed is aanwezig, het enige wat je hoeft mee te nemen is een koffer met kleding, uitermate geschikt voor expats!

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd;
– Per 1 september 2016 beschikbaar;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten.

Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Oude veldnaam, afkomstig uit het gebied ten zuiden van Hooglanderveen

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.