Lichte en goed onderhouden 4-kamer maisonnette woning met ruime woonkamer, nette badkamer en een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw. Kenmerkend voor deze woning is de ligging in het blok, die uitzonderlijk vrij uitzicht biedt aan de voorzijde.

De Stadstuin kenmerkt zich door het vele groen in de gemeenschappelijke tuinen, welke parkachtig zijn aangelegd en voorzien zijn van diverse speelvoorzieningen, waterpartijen en dergelijke. Bovendien is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28, het winkelcentrum Nieuwland en het openbaar vervoer. De bushalte is slechts een paar minuten lopen

Indeling:
Voordeur, hal, meterkast, met aangrenzend grote slaap- annex werkkamer van circa 15 m2. voorzien van inbouwkast. Separaat toilet met fonteintje en badkamer.

Trap naar de eerste verdieping:
Ruime lichte woonkamer van ca. 30m2. Vanuit de kamer is mooi zicht over de Stadstuin. Halfopen keuken in L-opstelling met moderne inrichting en lichte kleurstellingen

Trap naar de tweede verdieping:
Twee slaapkamers waarvan beiden toegang bieden naar het zonnige dakterras gelegen op het westen (middag- en avondzon). Nette badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en een tweede toilet.

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd;
– Beschikbaar per 1 oktober 2016;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten.
– Servicekosten gebruiker € 50,– per maand.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Karper: Ook schubkarper of boerenkarper genoemd; algemene zoetwatervis uit de familie van de Karpers. De karper wordt 75-120 cm lang. Deze vis stamt oorspronkelijk uit Centraal-Azië en heeft zich op natuurlijke wijze vanuit China naar het westen tot aan de Donau verspreid.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.