Sfeervol wonen nabij de binnenstad & het station, hier kan het!
Deze aan het begin van 1900 gebouwde charmante woning is gelegen in een sfeervolle straat waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan. De woning is op nagenoeg alle punten gemoderniseerd, zo is de gehele woning voorzien van dubbele beglazing, zijn de wanden strak en geisoleerd, is de keuken vernieuwd, een nieuw toilet geplaatst, is een volledig nieuwe badkamer geplaatst, de gehele cv installatie vernieuwd …eigenlijk teveel om op te noemen. Je moet het gewoon komen bekijken!

Indeling:
Entree. Hal met toilet en toegang tot de woonkamer. Wanneer u de woonkamer binnenstapt treft u de kamer en suite, welke is voorzien van inbouwkasten en twee schuifdeuren met glas in lood. In de achterste woonkamer is een berging / trapkast, waar een wasmachine en droger aansluiting aanwezig is. Middels de achterkamer is er toegang tot de keuken en met openslaande deuren ook toegang tot de zeer ruime tuin. De moderne inbouwkeuken is voorzien van alle gemakken waaronder een koelkast, vriezer, 5 pits gas kookplaat, oven en vaatwasser. Via de keuken krijgt u tevens toegang tot de tuin en de uitgebouwde achterkamer. De achterkamer is een lichte en ruime kamer, voorzien van een vaste trap welke toegang geeft tot de vide en met bergruimte. Deze kamer zou kunnen functioneren als slaap/werkkamer.

De zonnige tuin met schuur en eigen achterom, is gelegen op het Zuid Oosten en heeft een oppervlakte van +/- 100m2. De woning is voorzien van dubbel glas, zonnepanelen en onder de keuken is een ruime kelder gelegen van maar liefst 1,75 meter hoog. Hier zal een extra koelkast achterblijven.

Een bijzonder aspect is dat de toegang tot de eerste verdieping zich verleent middels de keuken, daar vindt u de vaste trap.

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers voorzien van prachtige houten balken en beide voorzien van grote kasten welke achter zullen blijven. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel, bad en tweede toilet. De overloop is voorzien van bergruimte.

Algemene informatie:
– De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd;
– Per 1 september 2016 beschikbaar voor in eerste instantie 11 maanden, 1 januari 2017 wordt er aangegeven door eigenaar of er verlenging mogelijk is.
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten.
Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Matthias Withoos (ook wel Calzetti), 1627-1703, kunstschilder, geboren in Amersfoort; ging in 1648 met Paulus Bor jr. naar Italië. Later was hij leerling en medewerker van Jacob van Campen op Randenbroek. Week voor de Fransen in 1672 uit naar Hoorn, bleef daar wonen tot zijn dood. Van zijn hand is o.m. een schilderij van de stad Amersfoort, dat zich tegenwoordig in Museum Flehite Amersfoort bevindt.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.