Uitstekend gepositioneerd en modern 3-kamer appartement op de 2e verdieping van een verzorgd appartementencomplex gelegen in een rustige straat vlak achter het winkelcentrum Schothorst. Het appartement is zeer fraai onderhouden, voorzien van een mooie laminaatvloer, met een heerlijk balkon over de hele breedte (gelegen op het zuiden!).

Het appartement is lekker licht en zonnig door ramen over de gehele breedte van de woonkamer. De open keuken met bar is modern en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer en een vaatwasser. Het appartement beschikt verder over een ruime hoofdslaapkamer en een goed bemeten tweede slaapkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel, toilet en een aansluiting voor de wasmachine en droger. Het appartement heeft een eigen berging op de begane grond. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden aan de voorzijde.

De wijk Schothorst ligt in het Noorden van Amersfoort op loop- en fietsafstand van het gezellige stadscentrum, het NS station, een stadspark en het winkelcentrum. Ook zijn er diverse scholen en speelgelegenheden in de directe omgeving. Uitvalswegen zijn goed te bereiken en ook het openbaar vervoer is hier uitstekend geregeld. Zo kunt u heerlijk rustig wonen, maar zijn alle gemakken op korte afstand gelegen!

Uitermate geschikt voor expats!

Algemene informatie:
• De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd.
• Per1 septmeber 2016 beschikbaar
• Gunning eigenaar, geen huisdieren en niet rokers appartement.
• De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.
• Servicekosten huurder: € 40,- per maand.
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, i.o.
• Waarborgsom

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Camera Obscurastraat; Titel van het in 1839 verschenen boek van Hildebrand, pseudoniem van Nicolaas Beets, 1814-1903.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.