Royaal en luxe wonen met een vrij en weids uitzicht over het water. De watervilla is gelegen in Vathorst, deelgebied ‘De Laak’, aan het gelijknamige riviertje. Een bijzondere wijk in een stadse omgeving met grachtenuitstraling, waterpartijen en diverse speelgelegenheden. De woning ligt nabij uitvalswegen richting de snelwegen A1 en A28. Station Vathorst en winkelcentrum Vathorst liggen op loopafstand.

De watervilla is één van de weinige met dit vrije weidse uitzicht over het water en deze mate van privacy op het ruime zuidelijk gelegen terras! De voorzijde is gesitueerd aan een rustige straat met zicht op een gracht, een bruggetje en met een doorkijk naar velden en akkers. De watervilla heeft een woonoppervlak van circa 165m², een luxe keuken en badkamer, een parkeerplaats/carport op eigen terrein en een inpandige berging.

Begane grond: Entree/hal met garderobe, meterkast en ruim toilet voorzien van wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal komt u in de keuken. In deze ruimte van circa 20m² is de smaakvolle en luxe Siematic keuken gesitueerd, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur .
De iets lager gelegen comfortabele woonkamer van circa 40m² bereikt u middels enkele treden vanuit de keuken. Door de plafonds van circa 3.40m en hoge raampartijen met zicht over het water is deze living een oase van ruimte en licht. Via de twee schuifpuien, met op afstand bedienbare sunscreens, is het zonnige terras met veel privacy en aanlegsteiger bereikbaar.

Eerste verdieping: ruime hal met toegang tot de luxe, geheel betegelde badkamer, die voorzien is van een ligbad met jacuzzi, separate doucheruimte, dubbele design wastafel met spiegelkasten, zwevend toilet en design radiator. Via de hal bereikt u tevens een berging met wasmachine/droger en opstelplaats van de energie besparende warmte terugwin installatie. Aan de voorzijde treft u twee zeer ruime slaapkamers aan, waarvan één momenteel in gebruik is als kantoor aan huis. Aan de achterzijde, de zuidkant, vindt u de werkelijk enorme masterbedroom met kastenwand en flinke raampartij, voorzien van elektrisch bedienbare sunscreens, waardoor u vrij uitzicht heeft over de waterpartij. Deze kamer is zeer eenvoudig te splitsen in twee slaapkamers van ca. 4.50 x 4.50 en 5.00 x 3.00 (zie plattegrond) waardoor in totaal 4 ruime slaapkamers gecreëerd kunnen worden.

De gehele woning heeft een hoog afwerkingniveau waarbij gebruik gemaakt is van duurzame materialen en neutrale kleuren. Alles is in perfecte staat van onderhoud, dus u kunt er zo in.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per ca. 15 oktober 2016 voor een periode van 6 tot 12 maanden.
– LET OP! Woning wordt bij maand 3 a 4 te koop gezet, medewerking bezichtigingen verkoop verplicht!
– opzegtermijn huurder 1 maand.
– Gunning eigenaar
– Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur
– Waarborgsom
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op naam.

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Laaxumstraat; Havenstadje aan de vroegere Zuiderzee in de provincie Friesland.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.