Ruime en mooi gelegen tussenwoning in de gewilde Krekenbuurt van designwijk Kattenbroek met grote achtertuin, vrijstaande stenen bergingen en voortuin! De woning beschikt over 5 slaapkamers. Bovendien is de woning ideaal gelegen ten opzichte van alle denkbare voorzieningen als winkelcentrum Emiclaer, openbaar vervoer, diverse sportfaciliteiten, scholen en de uitvalswegen naar A1 en A28.

Indeling
Begane grond: Entree met meterkast, toilet met fontein, trapopgang en deur naar de woonkamer. Tuingerichte woonkamer van maar liefst ca. 32,5 m2 groot, met deur naar grote tuin (78 m2, zw) met zonneterras en vrijstaande stenen berging (7 m² ) en extra open fietsenruimte (4,5 m²). De poort in de stenen muur geeft toegang tot de achteringang. Zijkamer 10 m², waardoor de tuin extra breed is, met aparte badkamer met douche en wastafel. Gesloten keuken ca. 9 m2 met veel kast- en aanrechtruimte toegankelijk vanuit de huiskamer.

Eerste verdieping: bovenhal met ruime kast en toegang naar drie slaapkamers van respectievelijk 9 m2, 11 m2 en 17 m² (met inloopkast, 1,7 m2) en badkamer. De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en beschikt over een tweede toilet, ligbad, douche, wastafelmeubel. Vaste trap naar 2e verdieping.

Tweede verdieping: ruime zolderkamer 18 m² met dakkapel en dakraam, service ruimte met wand-Cv-ketel Agpo 2013, mechanische ventilatie, ruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 1 oktober 2016 beschikbaar (paar dagen eerder in overleg )
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

LET OP! Eenmalige kosten huurder ad. € 95,– (incl. BTW) bij het aangaan van een huurovereenkomst
voor de werkzaamheden in het belang van de huurder zoals:
– Inschrijving in de database van ons kantoor;
– verstrekken van informatie over je juridische en financiële positie, het gebruik van de woning en de mogelijkheden tot het doen van aanpassingen;
– toetsen van jou als potentiële huurder op kredietwaardigheid;
– opstellen en toelichten van de huurovereenkomst;
– opstellen van een opleveringsinspectie, zodat de beginsituatie bekend is;
– laten maken en aanbrengen van een naamplaatje;
– aanmelden bij de Vereniging van Eigenaren;
– helpen bij het aanvragen van een huisvestingsvergunning;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB Kreek gelegen tussen het eiland Tholen en St. Philipsland in Zeeland, mondt uit in het Mastgat.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.