Een unieke buitenkans voor starters met serieuze woonwensen!

In dit kleinschalige wooncomplex vind u de in 2014 volledig gerenoveerde woning. Deze ligt in een prachtige groene wijk, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg. Dichtbij centrum, station, sportvelden en uitvalswegen maakt het Bergkwartier tot een zeer gewilde omgeving waar deze heerlijke appartementen zeker op hun plek zijn. Kortom een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden.

Indeling:
Middels een trap bereikt u de voordeur waar de opgang is na de 2e etage. De woonruimte is heerlijk ruim opgezet en heeft een praktische indeling. De woonkamer is goed op te delen in een woon en eetgedeelte. Via een trap in de woonkamer bereikt u de ruime vliering met veel bergruimte en waar tevens ook een prettige werkplek gecreëerd is vanwege de open verbinding met de woonkamer. Vanuit de woonkamer loopt u de naastgelegen moderne en ruime keuken in voorzien van alle benodigde apparatuur. Aansluitend de nette badkamer met douche, wastafel en toilet. Aparte ruime slaapkamer waar voldoende ruimte is voor een grote kast en een 2-persoonsbed. De parkeergelegenheid is openbaar.

Details:
– Woonoppervlak ca. 62m2
– parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving.

Algemene informatie:
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd;
– Maandelijks voorschot van €125,- voor gas, water en elektra;
– Per 06 oktober 2016 beschikbaar ;
– Vrij parkeren voor de deur;
– Servicekosten €10,- per maand
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.