STARTERS OPGELET! RUIM EN LICHT 2-KAMER APPARTEMENT VOORZIEN VAN NIEUW SCHILDERWERK EN EEN NIEUWE VLOER.

Dit ruime, lichte en 2-kamer appartement op de 4e verdieping ligt vrij aan de voor en achterzijde (groenstrook en park) en tevens ook gunstig gelegen ten opzichte van onze binnenstad, en aan de achterzijde aan de groenstrook. In de stad ben je met 10 fietsminuten, je boodschappen doe je om de hoek en even een luchtje scheppen kan dus aan de overzijde.

Er is een royale woonkamer met toegang naar het zonnige balkon (Z/W), voldoende parkeergelegenheid direct naast het appartement en er is een actieve Vereniging van Eigenaren; zo is vorig jaar alle beglazing vervangen en het complex geheel geschilderd.

De indeling is als volgt: centrale en goed verzorgde hal met toegang tot dubbele lift en algemene fietsenberging. Indeling appartement: entree, hal met vaste kasten, ruime slaapkamer met vaste kasten, badkamer met ligbad, vaste wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De royale woonkamer is goed indeelbaar, toegang balkon (Z/W) en een in lichte kleurstelling uitgevoerde open keuken in hoekopstelling.

Algemeen: het appartement is goed onderhouden en voorzien van een laminaatvloer en keurige wandafwerking. In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig.

Algemene informatie:
– woning compleet wit geschilderd en voorzien van een nieuwe vloer (November 2016)
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per direct beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016.
aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.
– Blokverwarming middels maandelijks voorschot aan de vve
– VVE servicekosten gebruiker complex € 60,–

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren