Een unieke buitenkans voor starters met serieuze woonwensen! De woning is in februari/maart 2015 volledig gerenoveerd en ligt verscholen tussen het groen, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg. Dichtbij centrum, station, sportvelden en uitvalswegen maakt het Bergkwartier tot een zeer gewilde omgeving waar deze heerlijke appartementen zeker op hun plek zijn.

De woonruimte is heerlijk licht en zonnig door een fantastische lichtinval. U kijkt aan de achterkant schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt. De indeling is praktisch en leuk indeelbaar. De woonkamer is doorgebroken naar een voormalige slaapkamer waardoor een separaat eetgedeelte is ontstaan. Hier bevindt zich ook een balkon op het zuiden. Via de naastgelegen gang bereikt u de twee slaapkamers, badkamer en toilet. Moderne nieuwe keuken voorzien van een balkon, op het noorden. Zolder etage gerealiseerd met een derde grote slaapkamer voorzien van twee dakramen. Tenslotte heeft u nog de beschikking over een derde, westelijk balkon aan een van de slaapkamers.
Op de begane grond bevindt zich een ruime berging met eigen elektra voorziening.

Details:
– Woonoppervlak ca. 90 m2
– Nieuwe C.V. HR combiketel
– Balkons aan drie zijden
– Berging op de begane grond, met eigen elektravoorziening
– parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving.

Algemene informatie:
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (laminaatvloer en hout)
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Servicekosten gebruiker: € 75,- per maand
– Per 1 december 2016 beschikbaar
– Vrij parkeren voor de deur
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar
– Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.