Prachtig nieuw wonen aan de rand van het centrum van Amersfoort! Op de derde verdieping gelegen modern 3 kamerappartement met balkon op het zuiden. Door de prachtige houten vloer, mooie keuken en moderne badkamer is het een tip top appartement. Met 2 slaapkamers biedt het voldoende ruimte aan jonge of oudere stellen. De riante raampartijen van de woonkamer en het over de volle breedte van de woonkamer aanwezig balkon is zeer fraai. Vanaf het balkon is de aangelegde binnenplaats en in de panorama van de historische binnenstad zichtbaar. In de onderbouw bevindt zich een berging en eigen overdekte parkeerplaats. Op loopafstand zijn de winkels van het Neptunusplein (met een grote supermarkt) bereikbaar, het centrum is eveneens binnen 10 minuten lopen op korte afstand. De combinatie met de moderne nette afwerking aan de binnenzijde en de moderne uitstraling aan de buitenzijde, biedt het geheel een zeer aangename sfeer.

Indeling: Moderne centrale entree met videofooninstallatie, liftinstallatie en toegang tot de bergingen en achtergelegen (afgesloten en gedeeltelijk overdekte) parkeerplaatsen.
Entree, twee ruime slaapkamers aan de galerijzijde. Badkamer voorzien van douche, wastafel en badmeubel, separaat toilet. De over de volle breedte van het appartement aanwezige woonkamer is voorzien van parketvloer, de centraal gesitueerde riante en luxe keuken is uitgerust met volwaardige inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het balkon middels schuifpuien bereikbaar. Praktische ruime inpandige berging met wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd en volledig gemeubileerd opgeleverd
– Servicekosten bedragen € 100,00 per maand (inclusief prive parkeerplaats)
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg
– Oplevering: 01 december 2016, in overleg mogelijk eerder
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De naam Kruiskamp gaat terug op een hier gelegen kamp, dat was een omheind stuk land en komt al in 1440 voor. Mogelijk betreft het hier land waarvan de opbrengst ooit bedoeld was voor het deelnemen aan een kruistocht naar het Heilig Land.