Nieuwbouw appartement!
Wonen op een steenworp afstand van de binnenstad! Uitvalswegen en winkelvoorzieningen om de hoek en dat in een gloednieuw 3-KAMERAPPARTEMENT met RUIM BALKON OP HET ZUIDEN, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING in parkeerkelder en een GEWELDIG UITZICHT VAN DE 7e verdieping! Deze kans wordt u nu aangeboden in de nieuwe stadswijk het Hogekwartier.

Begane grond:
Fraaie entree met hoge plafonds voorzien van bellentableau, trappenhuis en lift.

7e verdieping:
Entree/hal, lichte woonkamer door de woning brede glazen pui met schuifpui naar het grote op het zuiden gelegen balkon. Door de brede woonkamer (maar liefst 7,36m) is er een goed in te delen woonkamer met voldoende plek voor een ruime eet-/zithoek,. Open keuken in lichte kleurstelling met koel/vriescombi, vaatwasser, combioven, afzuigkap en 4-pitsgasfornuis. Tussenhal met videofoonsysteem, toiletruimte met fontein, kast met aansluitpunten voor droger en wasmachine en CV-kast. 2 slaapkamers variërend in grootte (15 en 8 m2). Badkamer met douche en wastafel.

Algemeen:
Het gehele appartement zal opgeleverd worden met hoogwaardige laminaatvloer. Wanden en plafonds voorzien van spuitwerk. Een geweldige mogelijkheid voor iedereen die zijn spullen neer wilt zetten zonder te hoeven klussen!

Algemene informatie:
– servicekosten huurder € 100,– per maand incl. privé parkeerplaats in de kelder.
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 1 november beschikbaar (paar dagen eerder in overleg )
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaald-tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op eigennaam huurder

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB Van de velduil zijn er enkele tientallen broedparen in Nederland. Ze zijn 33 tot 40 cm groot en hebben een spanwijdte van 95 tot 105 cm. Er is een afname van het aantal.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.