Aantrekkelijk en licht 2-kamer BINNENSTADSAPPARTEMENT met sfeervol inpandig balkon, gelegen op de tweede woonlaag. met parkeerplaats (in parkeerkelder) en eigen berging in de onderbouw.

Dit appartement ligt in hartje stad maar zonder de echte hectiek voor de deur waarbij de bewoners het voorrecht hebben het historisch stadshart als beste buur te hebben! De ligging is letterlijk om de hoek van de gezellige binnenstad van Amersfoort met al zijn uitgaans- en winkelvoorzieningen. Tevens zijn uitvalswegen en het NS-station zeer nabij gelegen.

Kortom, een heerlijk licht appartement waar je zo in kunt! Wooncomfort, gemak en een centrale locatie zijn hier zondermeer de sleutelwoorden.
We laten het graag aan je zien!

Indeling:
Op de begane grond de gezamenlijke entree met intercom, liftinstallatie en toegang naar het souterrain.

Entree appartement op de tweede woonlaag. Hal met toegang tot meterkast, inbouwkast met bergruimte, ruime slaapkamer. Moderne badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

De lichte woonkamer geeft toegang tot het goed op de zon liggende inpandige balkon. De open keuken met veel bergruimte is voorzien van afwasmachine, koelkast en 4-pits gaskookplaat, combi magnetron.
Naast een eigen berging is er ook een gezamenlijke fietsenberging in het souterrain. In 2015 zijn het belsysteem, de brievenbussen en de liftinstallatie nog vernieuwd. Gezonde en actieve VVE.

Bijzonderheden:
• Per 1 december 2016 beschikbaar
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
• servicekosten huurder €70,- per maand inclusief vergoeding privé parkeerplaats onder het maaiveld
• Gunning eigenaar
• niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden conform nieuwe wetgeving 01 juli 2016
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze straat loopt parallel met winkelstraat De Kamp en wordt sedert 1624 al als zodanig vermeld in enkele gemeentelijke stukken. Bron: archief Amersfoort

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.