Zeer ruim en aantrekkelijk 3-kamer appartement met vrij uitzicht, gelegen op de 4e verdieping van een kleinschalig gebouw en berging op de begane grond. Door het zijraam in het appartement is het appartement erg licht. Tevens is de woning erg centraal gelegen nabij winkels, Station Schothorst en uitvalswegen.

LET OP!! Woning wordt eind oktober voorzien van nieuwe pvc/laminaat vloer, gerenoveerde badkamer en de woning wordt in zijn geheel wit geschilderd. De foto’s zijn als voorbeeld van hetzelfde appartement elders in het complex.

Indeling:
Aankomst bij de centrale entree met toegang tot de brievenbussen en intercominstallatie.

Entree in het appartement met vaste kast en garderobe nis met meterkast, toegang tot de woonkamer met keuken, praktische zijkamer, toiletruimte, badkamer met ruime douche en wastafel.

Ruime en lichte woonkamer met veel ramen, fraai uitzicht en zijkamer met toegang tot zonnig balkon op het westen, open keuken en bijkeuken. Een ruime slaapkamer. Badkamer met douchecabine, vaste wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet met fontein. Vaste kast met opstelling c.v. ketel.

Algemene informatie:
– de woning wordt met vloer opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per eerste week november beschikbaar
– Voorbehoud gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal i.o. aansluitend onbepaalde tijd .
– Waarborgsom incl. servicekosten gebruiker

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo of Paula +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pierre Curie, 1859-1906 en zijn vrouw Marie (Marya) Curie-Sklodovska, 1867-1934, Frans resp. Pools-Frans natuurkundige. Hij formuleerde op het gebied van het magnetisme de naar hem genoemde Wet van Curie. Het echtpaar Curie werd in 1903 gezamenlijk bekroond met de Nobelprijs voor natuurkunde wegens hun onderzoek aan de stralingsverschijnselen van radioactiviteit. De curie is een eenheid van radioactiviteit.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.