Deze ruime hoekwoningen (ca. 360 m3) gelegen in de wijk Nieuwland, deelplan de Lage Hoven, refereren door hun hoge voorgevels met strakke horizontale lijnen aan de Haagse School ontwerpen. Er zijn vier woonblokken, waarbij de hoekwoningen een iets afwijkende gevel hebben en iets naar voren liggen. Dit alles en de ruime opzet zorgen voor een prettig en gevarieerd straatbeeld.
De indeling:
Entree, hal met toilet, woonkamer (ca. 30 m2) met openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de besloten tuin met berging. De open woonkeuken (ca. 15 m2) is aan de voorzijde van de woning gesitueerd.
1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (ca. 15 m2 en 2x 10 m2) en badkamer voorzien van vaste wastafel en tweede toilet.

2e verdieping:
Voorzolder met veel bergruimte, wma en cv-ketel opstelling, 1 slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Woning wordt kaal opgeleverd
– Schuur in de tuin.
– Achterom.
– Per 1 november 2016 beschikbaar.

De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:
1. Een minimaal BRUTO inkomen van ca. € 3.500,= per maand, uitgaande van één inkomen + eventueel de helft van het inkomen van de partner. Let op de volgende beperkingen;
-Indien u een partneralimentatie moet betalen die ten koste gaat van dit bedrag (€ 3.500,- bruto) behoort huren niet tot de mogelijkheden.
-Indien u in het bezit bent van een koopwoning met bijbehorende hypotheeklasten die ten koste gaat van dit bedrag (€3.500,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden.
-Indien u overige leningen + eventuele restschulden heeft die ten koste gaat van dit bedrag (€3.500,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring
-Indien u zelfstandige of ZZP-er bent dient u 3 opeenvolgende jaarverslagen te overleggen
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar
6. Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid
7. Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 75,= in rekening gebracht aan huurder door verhuurder/eigenaar van het gehuurde.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod voordat het op internet staat.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.