Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit 2-kamerappartement ligt op de vierde en bovenste verdieping van het complex. Vanuit het appartement heb je panoramisch uitzicht op het Amersfoortse station en de binnentuinen van de omliggende bebouwing. In de onderbouw bevindt zich de berging en de eigen, afgesloten parkeerplaats. Bouwjaar 2010.
Netto gebruiksoppervlakte 65 m2.

Indeling: centrale entree met intercom, lift en trappenhuis. Eigen entree/hal, meterkast, , lichte privacyvolle slaapkamer. moderne badkamer welke is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. Aparte wasruimte voor wasmachine en droger.

Toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoge raampartijen en Frans balkon.

Moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasser.

De woonkamer heeft zonwerende screens en het hele appartement is voorzien van vloerverwarming– en koeling.

Bijzonderheden:
– eigen afgesloten parkeerplaats
– praktisch ingedeelde woning
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

Algemeen:
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd.
– Oplevering in overleg. Beschikbaar per 15 december 2016
– Servicekosten per maand € 75,-
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd / onbepaalde tijd
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. servicekosten.
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.