3 kamer appartement midden in de stad!
Aantrekkelijke en ruim opgezette complex "Binnen de Veste". De winkels, openbaar vervoer, restaurants en supermarkten zijn op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: centrale entree met trapopgang, brievenbussen en intercomtableau.

Tweede verdieping:
Entree/hal, toilet met fontein. Lichte, ruime woonkamer met toegang tot de moderne keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, koelkast en combi magnetron. Kast met opstelplaats cv-combiketel. Twee ruime slaapkamers waarvan één met balkon. Badkamer met ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting.

De gehele woning is voorzien van een fraaie laminaat vloer.
In de onderbouw is de berging gelegen.

Algemene informatie:
– Woonoppervlakte 67 m²
– Servicekosten gebruiker € 65,– per maand
– Parkeerplaats optioneel te huur op de Hogeweg € 60 per maand.
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 1 december 2016 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Wegens toenemend plaatsgebrek voor de runderhandel aan de Varkensmarkt en voor paarden aan de Kamp werden deze markten in respectievelijk 1655 en 1662 overgebracht naar een gedeelte van het Sint-Janskerkhof, dat vanaf dat moment de naam Beestenmarkt kreeg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend