Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je dit verrassende appartement uit een complex 2013 aanbieden bestaand uit twee hoogwaardige appartementen tegen over het kazerneterrein. De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Appartement voorzien van een riant dakterras van ca. 35m2, waar vindt je dit nog?
Je kunt hier heerlijk vrij genieten van de zon met uitzicht op het park: Een stukje wandelen, een picknick of een balletje trappen met je vrienden in de zomer, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt:
Begane grond met gezamenlijke, afgesloten entree voor 2 appartementen met trappenhuis.

Appartement gelegen op de eerste etage:
Overloop met afgesloten trapopgang voor het appartement gelegen op de tweede etage.

Entree woning, u wordt gelijk verrast voor het vele licht in de woonkamer die zich aan de achterzijde van het pand bevind met openslaande deuren naar het zeer riante dakterras van maar liefst 35m2.

Aan de voorzijde bevind zich de slaapkamer met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Aangrenzend is de luxe en mooie badkamer voorzien van witte tegels tot aan het plafond, douche, design radiator, hangend toilet , wastafel en WMA aansluiting.

De gehele woning is voorzien van mooie strakke moderne afwerking, gestucte- en geschilderde wanden, hoogwaardige laminaatvloer, witte hoogglans keuken voorzien van o.a. RVS afzuigkap, gasfornuis, koel-vriescombinatie en niet te vergeten een afwasmachine.

Wees er snel bij want er is er nog maar 1 beschikbaar!
Govaert Verhuur, Wij hebben het huis op de juiste plek!

Algemeen:
– Er zijn GEEN servicekosten
– Beschikbaar per 01 januari 2017
– Vrij parkeren voor de deur
– Nieuwbouw uit 2013!
– Woonoppervlakte ca. 45m2
– Gedeelde inpandige berging aan de achterzijde van het complex
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder. (ca. € 60,– per maand)
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden en voor langer tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.
– Geschikt voor een eenpersoons huishouden

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg