Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 2-kamer appartement ligt op de derde etage en heeft maar liefst een woonoppervlak van 60m2. Aan de voorzijde heeft u een heerlijk terras met uitzicht op de stad Amersfoort.
Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein en een berging in de onderbouw. Het lichte appartement is voorzien van vloerverwarming.

Centrale entree met intercominstallatie, lift, trapopgang en toegang tot de parkeergarage, het afgesloten parkeerterrein en berging.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, bergkast met C.V.-opstelling en toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Royale woonkamer met veel daglichttoetreding en toegang naar het balkon. Verder beschikt het appartement over een ruime slaapkamer van 13m² en een modern ingerichte badkamer met vaste wastafel en douche. Het gehele appartement beschikt over vloerverwarming.

– Appartement met eigen berging, parkeerplaats + algemene fietsenstalling.
– Gelegen op de 3e verdieping.
– Veel privacy en mooi stadsuitzicht.
– Geheel voorzien van vloerverwarming.
– Voldoende parkeergelegenheid om het gebouw.
– Woonoppervlakte ca. 60m².
– Servicekosten gebruiker € 75,– per maand incl. parkeerplaats.
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Per 15 november 2016 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.