Dit ruime drie kamer appartement van ca. 85m2 is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid.

De entree:
Lopend langs de schitterende gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vervolgens via het dakterras bij de entree van de woning.

Het appartement:
De ruime hal leidt u naar de woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn door de zee van de ruimte met uniek en rustgevend uitzicht op de Lieve Vrouwen toren. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt en ook aan de achterzijde waar u op de Langegracht uitkijkt!

Een zeer bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het privé dakterras en een gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.

Algemeen:
– juli 2013 de gehele woning gerenoveerd o.a. schilderwerk, wanden, kozijnen, keuken en vloer.
– december 2016 wordt de badkamer gerenoveerd/vervangen
– Bouwjaar 1980
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten huurder € 85,- per maand
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden voor langer tijd beschikbaar
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden