In dit kleinschalige appartementencomplex bieden wij dit leuke en en goed gesitueerde appartement aan inclusief privé parkeerplaats. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met een fantastisch uitzicht op de oude stadsmuur van Amersfoort. Het appartement heeft een ruim en zonnig balkon gelegen op het zuidwesten en een berging op de begane grond.

Je loopt vanaf het appartement binnen 2 minuten het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts 2 minuten lopen. Kortom een geweldige locatie in deze mooie stad!

Indeling: entree, hal met toegang tot de slaapkamer welke is gelegen aan de rustige achterzijde van het complex (galerijzijde). Vanaf de hal een vrije toegang tot de ruime woonkamer met half open keuken. De schuifpui over de gehele breedte van het appartement zorgt voor een lichte en ruime woonkamer. Het verrassend grote balkon zorgt voor een prachtig uitzicht over de oude stadsmuur van Amersfoort en door de ligging op het zuidwesten kun je hier tot in de avonduurtjes genieten van een heerlijk zonnetje. De keuken is voorzien van losse apparatuur. Nette badkamer, welke ook te bereiken is vanuit de open hal, is voorzien van een lichte kleurstelling en een groot ligbad, toilet, wastafel en nieuwe plavuizenvloer.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Inclusief privé parkeerplaats
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder zoals elektra;
– Stookkosten en water middels voorschot blokverwarming VVE € 80,– p/mnd ;
– Servicekosten huurder € 60,– p/mnd;
– Per 01 januari 2016 beschikbaar;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten.
– Voldoende parkeergelegenheid voor vergunninghouders.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Aanloopweg (met Lageweg) naar de Hessenweg over Meulunteren, Doesburg naar Kassel (in Hessen, Duitsland).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.