Wil jij zorgeloos, zonnig en energiezuinig wonen op een perfecte locatie nabij het centraal station en het Eemplein? Kom dan snel kijken! Wij laten je het graag zien.

Let op, de woning zal voorzien zijn van nieuw wit schilderwerk!

Aantrekkelijk 2-kamer appartement op de begane grond met RUIM EN ZONNIG TERRAS aan de voorzijde, eigen berging en PARKEERPLAATS. Het complex is gebouwd volgens de nieuwe bouwnormen met hoge plafonds, warmte- en koelsysteem, vloerverwarming en extra isolerende beglazing. Bouwjaar 2010.

Indeling: groot terras met middag- en avondzon, entree / hal, toegang slaapkamer. Ruime badkamer met wastafel, douche en toilet. Utility room met wasmachineaansluiting en ventilatiesysteem.

Lichte woonkamer met grote raampartijen, Frans balkon en twee open inbouwkasten aan weerszijden.
De ruime en open hoekkeuken is voorzien van ruim voldoende werkblad en inbouwapparatuur. Tevens een utility room met koel- en warmtepomp en voldoende bergruimte.

Dit appartement heeft het allemaal; zelfs een zonnig buitenterras van maar liefst 26 m2. Parkeren doe je gewoon op je privé parkeerplaats.

Algemene informatie:
– de woning is voorzien van nieuw wit schilderwerk
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd;
– Nutsvoorzieningen op eigen naam;
– Per 06 maart 2017 beschikbaar ;
– Parkeren op privé parkeerplaats;
– Servicekosten €75,- per maand
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.