Zeer fraai en net 3 kamer hoekappartement gelegen op de tweede verdieping van een modern en kleinschalige appartementencomplex in het Gildenkwartier. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw, is perfect onderhouden en heeft zeer fraai uitzicht. Op loopafstand is de binnenstad van Amersfoort, de Koppelpoort en de supermarkt. Ook het NS Station bevindt zich op zeer korte afstand.

Indeling:
Entree/hal , eetkamer, meterkast, modern toilet met fontein, aparte ruimte met aansluiting wasmachine-/droger en opstelplaats van de CV-combiketel. Ruime lichte woonkamer met fraaie en toegang naar het balkon met mooi uitzicht.
Moderne en luxe keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasmachine.
Twee ruime slaapkamers, luxe moderne badkamer voorzien van inloop douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2005
– Woonoppervlakte ca. 85m2
– Berging
– Servicekosten huurder €100,- euro p/mnd inclusief privé parkeerplaats onder het maaiveld
– Geen huisdieren en niet-rokers hebben de voorkeur

Algemeen:
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden en maximaal in eerste instantie voor 2 jaar.
– Beschikbaar per 01 januari 2017
– Opzegtermijn 1 maand
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur
-Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

N.B. De Schutspatroon: Beschermheilige, hier in het bijzonder van een gilde.