Uniek in Amersfoort! Vrijstaande 6 kamer woning te huur aangeboden op bedrijventerrein Isselt gelegen nabij de Nijverheidsweg-Noord aan de Vanadiumweg.
Zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, centraal station op ca. 10 minuten fiets afstand van het centrum.

Indeling:
Entree, toilet, hal, riante L vormige woonkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u de moderne hal open keuken voorzien van o.a. afzuigkap, gasfornuis. Tevens is er ruimte voor een eettafel en toegang tot de riante zonnige tuin van met een berging. Ook is de tuin via een zij ingang te bereiken.
De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.

Via de hal en trap komt u aan op de eerste etage waar zich 3 kamers bevinden en de badkamer, deze is voorzien van wastafel en douche.

Derde etage betreft een riante zolder verdeeld in twee kamers.

Algemene informatie:
– Niet geschikt voor woningdelers.
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd.
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Per direct beschikbaar
– Vrij parkeren en een parkeerplaats op eigen terrein.
– Gunning eigenaar, wij zoeken en degelijke huurder die bij deze plek past!
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.
– Voor deze woning heeft u een bruto inkomen van € 3.500,– per maand nodig. Wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Eventuele leningen, schulden of hypotheeklasten worden van het inkomen afgetrokken. Een vaste aanstelling of een jaarcontract wat net is ingegaan zijn vereist.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel Hugo +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda staat!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Vanadiumweg:
Vanadium; Chemisch element, zeer belangrijk als legeringbestanddeel van staal waarvan het de taaiheid, hardheid en corrosiebestendigheid aanzienlijk verhoogt.