Dit op de bovenste verdieping van een goed onderhouden en kleinschalig complex gelegen 3- kamer (voorheen 4) appartement, ligt direct naast Park Randenbroek, op loopafstand van de binnenstad en groot buurtwinkelcentrum. De woning kenmerkt zich door de rustige ligging, de grote raampartijen met veel lichtinval en het ‘groene’ uitzicht zowel aan voor- als aan achterzijde.

De indeling is als volgt:
Entree via gesloten trappenhuis, gesloten keuken met vaste provisiekast en balkon aan de achterzijde van het complex, doorzon woonkamer van maar liefst ca. 40 m² met openhaard en toegang tot het 2e balkon, twee slaapkamers (1 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde), badkamer met douchecabine, toilet en vaste wastafel. Verder beschikking over een ruime vliering met de stookopstelling.
De woning is voorzien van glad stucwerk op de wanden en in de woonkamer, hal en keuken ligt een laminaatvloer.

Het appartementencomplex is in 1957 gebouwd en in later jaren nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en is er bij dit appartement in 2006 een eigen centrale verwarming geïnstalleerd (Remeha HR combiketel). Bij dit appartement behoort in het souterrain een tweetal bergingen welke zijn voorzien van elektra. Er kan tevens gebruik worden gemaakt van de gemeenschappelijke tuin en er zijn voldoende ‘vrije’ parkeervoorzieningen voor de deur
Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging. Kijken mag!

Bijzonderheden:
– unieke locatie nabij winkelcentrum, stadspark en binnenstad
– vrij parkeren voor de deur
– gestoffeerd opgeleverd
– servicekosten huurder € 66,– per maand
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.

Algemeen:
– Per 1 januari 2017
– Gunning eigenaar
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en in eerste instantie 2 jaar beschikbaar conform nieuwe huurwet bepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van minimaal 1 maand huur incl. servicekosten
-Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Johan Sebastiaan Bach, 1685-1750, Duits componist en organist. In Leipzig begon hij in 1723 een artistiek project van reusachtige omvang: voor vrijwel elke zon- en kerkelijke feestdag schreef hij een cantate, totdat er vijf complete jaargangen gevormd waren. De Matthëus Passion vormt hierin het hoogtepunt.