Aan een kindvriendelijk en autovrij woonerf gelegen ruime en moderne eengezinswoning van ca. 410m3. Gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Indeling:
Entree, hal, toilet, toegang naar de woonkamer en recent geschilderde wanden. Halfopen keuken met ruimte voor een eettafel.

Eerste verdieping:
3 royale slaapkamers en geschilderde wanden.
Ruime badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Zeer grote open zolder, mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer tevens bevindt zich hier de stookopstelling.

Bijzonderheden:
– Woning is gelegen aan een gezellig woonerf
-Woning wordt kaal opgeleverd,
– Schuur in de tuin.
– Achterom.
– Per direct beschikbaar.

De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:
1. Een minimaal BRUTO inkomen van ca. € 3.500,= per maand, uitgaande van één inkomen + eventueel de helft van het inkomen van de partner. Let op de volgende beperkingen;
-Indien u een partneralimentatie moet betalen die ten koste gaat van dit bedrag (€ 3.500,- bruto) behoort huren niet tot de mogelijkheden.
-Indien u in het bezit bent van een koopwoning met bijbehorende hypotheeklasten die ten koste gaat van dit bedrag (€3.500,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden.
-Indien u overige leningen + eventuele restschulden heeft die ten koste gaat van dit bedrag (€3.500,-) behoort huren niet tot de mogelijkheden
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring
-Indien u zelfstandige of ZZP-er bent dient u 3 opeenvolgende jaarverslagen te overleggen
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar
6. Garantstelling door derden behoord niet tot de mogelijkheid
7. Bij het aangaan van een huurovereenkomst worden eenmalig contract- en administratiekosten van € 75,= in rekening gebracht aan huurder door verhuurder/eigenaar van het gehuurde.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod voordat het op internet staat.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.