Dit 3-kamer appartement is gelegen op een schitterende locatie midden in de groene en bosrijke omgeving van het Bergkwartier. Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval, de ruime woonkamer en is goed onderhouden. In alle rust kunt u hier genieten van de parkachtige omgeving en het omliggende bos van "Klein Zwitserland". In de afgesloten onderbouw bevindt zich een eigen parkeerplaats en goed bemeten berging. Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een kleinschalig appartementsgebouw dat is opgericht in 1989. De mogelijkheid om auto te wassen, de binnentuin en fraai aangelegde tuin rondom maken het geheel compleet.

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte in het Berghotel.

Met uw auto of fiets op pad? Binnen enkele minuten bent u vanaf de Anna Paulownalaan in de historische binnenstad, het centraal station en bij diverse snelwegen. De woningbouw in deze groene omgeving is gevarieerd, veelal traditioneel en ruim opgezet.

Zodra u het complex binnenstapt wordt u verrast door de overdekte binnentuin met veel licht inval door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevindt zich de toegang tot de diverse woningen.

Indeling: entree, hal, toilet, ruime woonkamer, eiken vloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. De 2 slaapkamers hebben een afmeting van 32 en 11 m². Verzorgde badkamer uitgerust met een ligbad, ruime douche en dubbele wastafel. Niet in de laatste plaats een afgesloten ruimte met eigen cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine.

Algemene informatie:
– Oppervlakte 121 m2
– Eigen parkeerplaats
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd (gestoffeerd bespreekbaar )
– Per direct beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016. Of in overleg, aansluitend onbepaalde tijd.
– Servicekosten gebruiker € 150,– per maand.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Govaert Makelaardij, Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.