Veilig en comfortabel wonen "Op den Berg" in een aantrekkelijk kleinschalig gebouw op de 1e woonlaag. Dit 3-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van ca. 140 m², is voorzien van grote raampartijen en biedt een fraai zicht over de aangelegde gezamenlijke tuin. Gelegen nabij het Belgenmonument in een bosrijke omgeving met veel oude bomen, zeer geschikt voor een korte wandeling of even een frisse neus. De combinatie van een rustige ligging en korte afstand tot winkels, openbaar vervoer en snelweg A28 maken dit appartement een ideale plek om te wonen!

Indeling: hoofdentree met liftinstallatie en trapportaal. Toegang tot de onderbouw waar zich de afgesloten parkeerkelder bevindt, de bergingen en de algemene fietsenberging.

1e verdieping: entree appartement, hal met garderobe, videofoon en toilet. Royale woonkamer van circa 50 m² met veel lichtinval en toegang tot de loggia met goede zonligging (Zuid-West). Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Aan de voorzijde van het complex bevindt zich meer dan riante slaapkamer voorzien van inbouwkasten, tweede ruime slaapkamer bereikt u via de gang. Badkamer voorzien van ligbad, 2e toilet, douchecabine en wastafelmeubel. De badkamer is tevens vanuit de hal bereikbaar.

Inpandige berging met opstelplaats voor CV-combiketel (Bosch, 2012) en aansluiting voor wasmachine en droger.
Het appartement is uitstekend geïsoleerd, goed onderhouden en voorzien van een nieuwe laminaat vloer.

Het appartementencomplex beschikt over een lift, parkeerkelder, algemene fietsenberging / containerberging en een fraaie gezamenlijke tuin.

Maak een afspraak voor bezichtiging en maak kennis met comfortabel wonen in een prachtige omgeving!

Algemene informatie:
– privé parkeerplaats onder het maaiveld.
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd
– Per 1 februari 2017 beschikbaar
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting.
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016. Aansluitend onbepaalde tijd.
– Servicekosten gebruiker € 100,– per maand incl. parkeerplaats
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Willem-Alexander Claus George Ferdinand,1967-; prins van Oranje, prins der Nederlanden, prins van Oranje-Nassau, jonkheer van Amsberg; oudste zoon van koningin Beatrix en Claus van Amsberg. Kroonprins sinds 1980. Trouwde 2002 Maxima Zorreguieta, 1971.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.