Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 2-kamer appartement ligt op de eerste etage en heeft maar liefst een woonoppervlak van 59m2.
Een aantal kenmerken in deze woning zijn: luxe keuken, moderne badkamer en een compleet strakke nette afwerking. Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!

Indeling: Entree, ruim opgezette centrale hal met een trapopgang en een lift.Tevens zijn hier de brievenbussen en een intercomsysteem aanwezig. Entree van het appartement, hal met meterkast, toilet, berging met cv-opstelling, ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement met grote inbouwkast. Moderne frisse badkamer met douche en wastafel. Heerlijk ruime woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Via de woonkamer bereikt u het zonnig gelegen balkon. Nette luxe keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigsysteem, oven en een koelkast.

Kortom, een vrijwel nieuw appartement met onder andere het NS- station ,het centrum, de supermarkt, restaurants en twee bioscopen op loop afstand.

Bijzonderheden:
– eigen afgesloten parkeerplaats
– eigen berging in de onderbouw
– Modern, luxe en netjes afgewerkt
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

Algemeen:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
– Oplevering in overleg.
– Servicekosten per maand € 70,- incl. privé parkeerplaats
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!
Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons +31(0)33-4630950

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.