Op zoek naar een comfortabel appartement op een bruisende locatie nabij het stadse Eemkwartier – De Nieuwe stad en hartje Amersfoort? Steek de weg over en je kunt direct genieten van winkels, terrassen, restaurants en kroegen. Hier voel je je thuis!

Op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad en het nieuwe Eemplein bieden wij dit keurig afgewerkte studio-appartement te koop aan.

Let op! Dit appartement heeft tevens een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Laat het parkeerplaats-zoeken maar aan anderen over.

Het moderne woningcomplex is gelegen in het nieuwe Eemkwartier en is opgeleverd in 2011. Het complex is strak vormgegeven, goed geïsoleerd; de energiekosten zijn bijzonder laag!

Indeling: toegang tot de centrale entree van het complex met trappenhuis en liftinstallatie. Eigen entree met toegang naar de open keuken in lichtgrijs-witte uitvoering heeft veel bergruimte. Verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koel-vriescombinatie).
Aangrenzend de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

De doorloop van de keuken brengt je naar de woonkamer welke gelegen is aan de rustige achterzijde van het appartementencomplex Tevens is is er voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Over de gehele breedte van de ruimte zit een schuif vouw raampartij welke bij lekker weer als een harmonica opengeschoven wordt en je buiten naar binnen haalt! vanaf 3 hoog heb je heerlijk uitzicht op de natuur en het park voor huis.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd
– Per 1 februari 2017 beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden,onbepaalde tijd
– Servicekosten gebruiker zijn in de huurprijs inbegrepen.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor.
Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.