Wonen in een Rijksmonument midden in de Binnenstad met de Hof als tuin? Dit is wederom uw kans! Een fraai historisch pand direct nabij de Hof gelegen een riant 2 kamer bovenwoning van ca. 82 m2 gelegen op de tweede en derde etage.

Indeling:
Centrale entree met ruime hal doorgang naar de trap of lift.
Woning gelegen op de tweede etage: entree met hal, aan uw linker zijde toegang tot de badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.Rechtdoor loopt u de riante sfeervolle woonkamer in van ca. 45m2 voorzien open keuken.
Keuken voorzien van veel kastruimte is recent vernieuwd en u kunt zelf de benodigde apparatuur plaatsen.
Via de trap bereikt u de derde etage, de slaapkamer bevindt zich in de nok en bedraagt maar liefst ca. 27m2 en is voorzien van inbouwkast en open zolderruimte hierdoor heeft u absoluut geen derde slaapkamer nodig.

Bijzonderheden
– Rijksmonument
– Aanvaarding: per direct
– Centraal gelegen midden in de stad.
– Servicekosten huurder € 104,- per maand inclusief voorschot verwarming, water en gemeenschappelijke elektra, glasverzekering, riool onderhoud.
– Elektra verbruik woning gemuteerd op naam huurder.
– Parkeren middels parkeervergunning of particulier een huren.

Algemene informatie
– Gunning eigenaar
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Huurperiode: Onbepaalde tijd
– Waarborgsom niet van toepassing
– Opzegtermijn huurder 1 maand

Inkomens normen.
Om voor deze woning in aanmerking te kunnen komen, dient uw gezamenlijke bruto inkomen minimaal € 3780,– per maand te zijn. Stadsherstel Midden Nederland (de eigenaar ) berekent bij het afsluiten van een huurovereenkomst éénmalig € 175,00 voor administratiekosten.

Voor meer informatie of het aanmelden voor de collectieve bezichtiging kunt u een email sturen
naar het email adres info@shmn.nl.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB Oudste vermelding van deze straatnaam: 1367. Een enigszins gebogen (kromme) straat die ongeveer loodrecht op de Langestraat staat en deze verbindt met de ME haven (Havik of Vijver); aan het eind stond de Kraan, waarmee de goederen uit de schepen gehesen konden worden; zij werden dan gewogen in de Waag op de begane grondverdieping in het Stadhuis; dit stadhuis wordt voor het eerst vermeld in 1396 in de ‘crommestrate’; eventuele afvoer van goederen naar Utrecht of Deventer ging langs de Langestraat; de schepen konden ook beladen worden: afvoer was dan via de Eem naar Amsterdam; onder de K is een uit korte boomstammetjes samengestelde weg (XIII) gevonden, het bewijst dat er al vroeg behoefte was aan een verbinding tussen de lange doorgaande weg en de haven van Amersfoort. K is ook de naam van der Wijken van Afrt..