Wonen is gevoel. Het project ESPRESSO geeft dat gevoel de ruimte met comfortabele en praktisch ingerichte appartementen. In een omgeving die je alle mogelijkheden biedt. Een rustige straat aan de rand van het bruisende centrum en nabij het station en de uitvalswegen. Uitgebreid shoppen, gezellig terrasje pakken, een goed diner genieten, filmpje kijken, musea bezoeken, alle voorzieningen zijn volop aanwezig!

ESPRESSO wordt een kleinschalig appartementengebouw met in totaal 5 appartementen. Verdeeld over 4 bouwlagen met in de top een penthouse. Het gebouw is ontworpen met leef comfort als uitgangspunt. De appartementen zijn compact en praktisch van opzet en uiteraard voorzien van alle moderne voorzieningen, met een gebruiksoppervlak van circa 30 tot 79 m². Er is een lift aanwezig, evenals gezamenlijke bergruimte en voor het penthouse een eigen berging. Op de begane grond is een studio van 30 m² gesitueerd. De toegepaste bouwmaterialen onderstrepen het kwalitatieve karakter van ESPRESSO.

Appartement 2 V
Indeling: begane grond, studio voorzien van strakke gladde wanden en moderne keuken.
Moderne badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.

Algemene informatie:
– Huursubsidie is mogelijk
– servicekosten ?? nader te bepalen
– de woning wordt kaal opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Waarborgsom in maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Lange Beekstraat heette aanvankelijk Beekstraat. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledig tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die er in uitmonden en daarom ook wel de Beek werd genoemd. De korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop eruit.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.