Uniek in de binnenstad!
Zeer royale half vrijstaand herenhuis met inpandige garage en extra parkeerplaats op eigen terrein. De woning beschikt over een zonnige besloten stadstuin en een balkon. Beiden zijn gelegen op het zuidwesten.

De woning is recent (2000) gebouwd op één van de mooiste locaties in het historische centrum van Amersfoort. Door de locatie, afmetingen en indeling is gecombineerde woon- en werkruimte zeer goed mogelijk.

Indeling:

Begane grond: entree, ruime en lichte hal met een natuurstenen vloer, toilet, doorgang naar inpandige garage met extra berging. Vanuit de hal is een ruim atelier/werk/slaapkamer bereikbaar met toegang tot de zonnige besloten tuin. Deze kamer wordt voorzien van nieuwe vloer en in zijn geheel geschilderd evenals het houtwerk.

Eerste verdieping: Hal met toilet, grote woonkamer met veel raampartijen welke zorgen voor veel lichtinval. Via de openslaande deuren in de woonkamer bereikt u het balkon. Luxe keuken in landelijke stijl met alle denkbare inbouwapparatuur.
Ook deze verdieping wordt voorzien van een nieuwe vloer en in zijn geheel geschilderd.

Tweede verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, luxe badkamer met bad, douche en toilet.

Derde verdieping: grote lichte zolderruimte met twee dakramen welke mogelijkheden biedt om twee ruime slaapkamers met bergruimte te realiseren. De dakramen zijn voorzien van rolluiken om de kou en/of warmte tegen te houden.

Algemene informatie:
– 2 parkeerplaatsen (garage en eventueel in de tuin)
– De woning wordt in overleg deels gestoffeerd opgeleverd en volledig geschilderd
– Beschikbaar per direct in overleg
– Gunning eigenaar.
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden, maximaal in overleg denk aan 2 tot 5 jaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:. Nieuw aangelegde straat, genoemd naar de proveniers, dat zijn de bewoners van het Bloklandsgasthuis dat hier aan de Langestraat lag tussen Nieuwstraat en Stovestraat. Zij ontvingen voor hun onderhoud een prove of uitkering (van Latijn praebende, uit praebere, leveren, verschaffen; samenhang met proviand). Het gasthuis was opgericht in 1573 door Wouter van Blokland en zijn echtgenote en bestond tot in 1804, toen het fuseerde met het Pietersgasthuis