Nabij het centrum gelegen 2-kamer benedenwoning van circa 45 m², met riante tuin van ca. 55 m2 , is gelegen aan de aan het rustige gedeelte van de Arnhemseweg in het geliefde Vermeerkwartier, op loopafstand van bosgebieden Nimmerdor en Den Treek en op fietsafstand van de CS, centrum en Leusderweg.

Indeling:
Entree, gedeeld voorportaal met gedeelde wasruimte deze is reeds voorzien van wasmachine en droger.
Entree woning, Keuken, deze is voorzien van o.a. afwasmachine, koelkast, spoelbak, gasfornuis en afzuigkap.
woonkamer van ca. 15m2.
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het het pand van ca. 11m2, aangrenzend badkamer voorzien van wastafel en douche.

De woning is goed onderhouden en is voorzien van hardhouten kozijnen aan de voorzijde en aan de achterzijde met isolerende beglazing. De gehele woning is voorzien van een houtenvloer.

Voor wie op zoek is naar een heerlijke woning nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, stadscentrum en ook wil genieten van het groen is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken:
– woonoppervlakte ca. 45 m²
– Tuin van ca. 55m2
– servicekosten voor gebruik g/w/e/tv/internet € 150,– per maand middels tussenmeters!
– per 01 april 2017 beschikbaar;
– gunning eigenaar;
– bij voorkeur niet roken en geen huisdieren;
– huurperiode: minimaal 12 maanden, voor langere tijd beschikbaar.
– waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!
NB: De Arnhemseweg is zo genoemd omdat de straat tenminste vanaf omstreeks 1823 onderdeel was van de straatweg naar Arnhem. Die volgde in Amersfoort het beloop van de eeuwenoude Leusbroeker- of Bavoortseweg, die al ingetekend staat op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). In 1823 komt deze weg voor als Nieuwe Straatweg.