Wonen aan de rand van het bos, verscholen tussen het groen, gelegen in het geliefde Bergkwartier. Dit appartement is gelegen op de derde verdieping en is heerlijk licht en zonnig door een fantastische lichtinval.

Het aantrekkelijke appartement heeft de volgende indeling:
Centrale hal met intercominstallatie. Via de trap komt u bij de entree van het appartement. Hal met vernieuwde meterkast en toegang tot de half open keuken voorzien van alle luxe en tevens een klein balkon. De woonkamer is heerlijk licht en zonnig gelegen op het zuidwesten tevens aangrenzend de eetkamer met toegang tot het riante zonnige balkon.
Via de naastgelegen gang bereikt u twee slaapkamers, een badkamer en toilet. 1 van de kamers is voorzien van een vaste kast. De sanitaire ruimte bestaat uit een douche en wastafel.
Via een vaste trap in de nis van de woonkamer kunt u de zolderverdieping bereiken. Op de begane grond bevindt zich ten slotte nog een ruime berging met eigen elektravoorziening.

Omgeving:
P.J. Troelstralaan: Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. De omgeving is zeer royaal van opzet en de flats worden gescheiden door grasvelden en volwassen groen. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer )
– Beschikbaar per 1 mei 2017
– Servicekosten huurder bedragen € 75,00 per maand
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal in overleg. Voor langere termijn beschikbaar.
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur inclusief servicekosten
– Gunning eigenaar
– Vrij parkeren voor de deur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.