Uniek in Vathorst!
Bent u op zoek naar een bijzonder praktische woning met vrij uitzicht waar u zo in kunt? Dit huis biedt u drempelloze vrijheid met eigen tuin (en achterom!) op het zuidwesten.

Aan de mooiste zijde van het waterhart ‘De Bron’ ligt deze aantrekkelijke BENEDENWONING met TUIN en berging. Parkeren kan eenvoudig aan de voor- of achterzijde van de woning.

Indeling: entree/hal, toilet met fontein. Royale woonkamer met vrij uitzicht over de vijver, open luxe hoekkeuken v.v. inbouwapparatuur. 2e portaal met vaste kastruimte v.v. opstelling HR-combiketel en wasmachineaansluiting. 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang naar de keurig aangelegde tuin op het zuidwesten.

Algemeen: Servicekosten bedragen € 25,– per maand. Appartement is geheel voorzien van een duurzame laminaatvloer. Bouwjaar 2011.

Echt een aanrader voor diegene die op zoek is naar comfort en gemak op een prachtige locatie!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2011
– Servicekosten huurder € 25,– per maand
– Parkeren voor de deur
– Eigen tuin op het zuidwesten
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Beschikbaar per 1 april 2017.
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Veluwemeer, gelegen in de gemeenten Dronten en Harderwijk, tussen Harderwijk en Elburg.