Dit super centraal gelegen tip top verzorgde 2- kamer appartement met inpandige berging is zo te betrekken! Het appartement ligt pal tegenover het NS Station op de 2e verdieping.

Het appartement maakt deel uit van het bouwproject "Amor Forte" . Het gebouw is geïnspireerd op de Amsterdamse School, dat zie je bijvoorbeeld terug in het fraaie metselwerk. De gevel, de variatie in hoogte, licht en donker metselwerk in combinatie met de ronde vormen geven het gebouw allure.

De bereikbaarheid kan niet veel beter; binnen 35 minuten sta je in het centrum van Amsterdam, winkelen in Utrecht: slechts 15 minuten met de trein. Het is een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

Kortom een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

De indeling is als volgt: op de begane grond kom je binnen in de centrale hal met bel en brievenbus tableau, toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement ligt op 2e verdieping

De entree met hal geeft toegang tot de badkamer, meterkast, vaste kast met CV ketel + wasmachine aansluiting en de woonkamer. Ruime lwoonkamer van circa 24m² met veel lichtinval door de brede raampartijen. De open, moderne keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De slaapkamer is vanuit de woonkamer benaderbaar via een schuifdeur. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Naast de badkamer bevindt zich de wasruimte met opstelplaats van de Cv-ketel.

De berging van 4m² is gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
– Per 03 april 2017 beschikbaar;
– Berging op de begane grond;
– Servicekosten huurder € 46,- p/mnd;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden conform de nieuwe huurwetgeving;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand plus servicekosten te voldoen aan eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.