OP EEN FANTASTISCHE PLEK IN DE BINNENSTAD VOLLEDIG GEMODERNISEERD 2-KAMER APPARTEMENT!

Dit 2-kamer appartement is onderdeel van een prachtig renovatie project aan de Arnhemseweg 30.
Hierbij zijn maar liefst 3 appartementen volledig gerenoveerd (2016). "Topligging" is hier het juiste woord. De woning ligt op een zeer gunstige plek in de binnenstad aan de Arnhemseweg tussen de Stadsring en het Prinses Julianaplein. Om de hoek kunt u genieten van het gezellige stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en schuin aan de overzijde is de supermarkt Plus.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via een gezamenlijke opgang komt u op de eerste verdieping waar de entree van 2 appartementen zit. Aan de voorzijde bevindt zich dit verrassende en moderne appartement. Bij binnenkomst is het direct genieten. De gehele woning is voorzien van laminaatvloer. Kenmerkend is de vele lichtinval en sfeervolle/karakteristieke afwerking van de woning. De woonkamer heeft een sfeervol en knusse hoek waar u heerlijk kunt gaan zitten, genietend van het uitzicht. De moderne keuken in hoekopstelling is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, gasfornuis, koelkast met vriesvak en combi oven. Apart toilet, ideaal voor uw gasten.
De ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde waardoor u verzekerd bent van een goede nachtrust. Vanuit de slaapkamer loopt u direct de badkamer in. Badkamer is strak, stijlvol en modern afgewerkt voorzien van douche, wastafel, wma en designradiator.

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1920
– woonoppervlakte ca. 40m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd
– modern en strak afgewerkt
– 5 minuten van CS Amersfoort
– Supermarkt aan de overkant
– woning is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd

Algemeen:
– Beschikbaar per april 2017
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand
– Maandelijks voorschot €100,- voor gas, water en elektra
– exclusief gemeentelijke belastingen
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Gunning eigenaar
– Servicekosten €25,- per maand
-Parkeerplek is eventueel extern te huren voor een bedrag van ca. € 75,- tot € 100,- afhankelijk van de locatie in het centrum waar zich de parkeerplek bevindt.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Makelaardij Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Oorspronkelijk Slijkstraat genoemd naar de drassige omgeving (in 1485 voor het eerst vermeld in de bronnen). Op verzoek van de bewoners wegens de negatieve bijklank gewijzigd in Arnhemsestraat, als aansluitend op de weg die naar Arnhem voert.