Wonen in de binnenstad? 3- kamer appartement met lift!
Een zo te betrekken 3-kamer hoekappartement gelegen op de 3e woonlaag met veel lichtinval, vrij uitzicht en alle voorzieningen binnen handbereik. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond.

Indeling:
Begane grond: Voorportaal met intercominstallatie en brievenbussen. Toegang naar trappenhuis, lift en bergingen.

Indeling appartement:
De centrale hal geeft toegang naar alle vertrekken.
Speels vormgegeven en lichte woonkamer met inbouwkast en open toegang naar moderne keuken voorzien van alle gemakken: afwasmachine, combi magnetron, koelkast met vriesvak, gaskookplaat, wasemkap met koolstoffilter. In de keuken is creatief met de ruimte omgegaan door de plaatsing van een eet bar.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het sfeervolle balkon afgewerkt met houten vlonders. Het balkon biedt u een perfecte zon ligging op het zuidwesten en enorme privacy: heerlijk om in de middag- en avondzon in alle rust te genieten van de levendige toegang tot de bruisende historische binnenstad van Amersfoort!

Vanuit de slaapkamer is er toegang naar de geheel betegelde badkamer in moderne kleurstelling en voorzien van douchegelegenheid en wastafelmeubel. De tweede slaapkamer is thans in gebruik als kastenkamer en bergruimte en is qua afmetingen zeer geschikt om ingericht te worden als slaapkamer.
Moderne toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein.

Hal met bergkast en praktische opstelling van wasmachine/ droger, meterkast, kast met opstelling cv-combiketel (Agpo 2004).

Algemene informatie:
– Dubbel glas
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.
– Beschikbaar per 15 april 2017
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten ( € 925,–)
– Woonoppervlak: 51,1 m² (inhoud 156 m³)
– Balkon: 6,2 m²
– Berging: 4,1 m²

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze naam gaat terug op De Haghe, die zich oorspronkelijk waarschijnlijk uitstrekte van de binnenste stadsmuur van Amersfoort tot in het tegenwoordige Vermeerkwartier; het gebied van de tegenwoordige buurt de Luiaard behoorde hier o.a. toe. In 1349 was De Haghe in handen van de bezitter van Randenbroek. Met de uitbreiding van de stad gingen het daarbinnen vallende gedeelte De Haag heten, het buitenstedelijk gebied droeg al in 1431 de naam Oude Haag. Het onderscheid Grote en Kleine Haag dateert pas van na de middeleeuwen; ook Blaeu maakt op zijn stadsplattegrond dit onderscheid nog niet.
Gezien de aanduiding haag betreft het hier een (oorspronkelijk) omheind gebied.