Laat je verrassen door dit 2-kamer appartement in een gerenoveerd herenhuis aan de Soesterweg. Ideaal is de locatie: op loopafstand van het centraal station en vlakbij het stadscentrum. Winkels zijn volop in de wijk aanwezig.

De indeling is als volgt: gedeelde voordeur met opgang naar de eerste en tweede verdieping. Tweede verdieping: overloop met toegang tot de verschillende kamers; woonkamer aan de voorzijde van het pand met kitchenette kast. In de kitchenette is een koelkast aanwezig. Badkamer met wastafel, toilet, douche en wasmachine aansluiting. Separate slaapkamer aan de achterzijde. De gehele verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer in lichte kleurstelling en de wanden zijn allen wit afgewerkt.

Algemene informatie:
• De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd
• Gas, water en elektra, TV en internet middels voorschot € 80,–(tussen meters zijn aanwezig). Exclusief gemeentelijke belastingen. (geen eigen huisnummer!)
• per 15 mei 2017
• Geschikt voor een eenpersoonshuishouden. Niet rokers en geen huisdieren hebben de voorkeur.
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar
• Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.