Dit vrijwel nieuwe en comfortabele appartement (bouwjaar 2011) is de perfecte woning voor starters. Nabij binnenstad, winkels, het NS-station en het Eemplein. De woning ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28.

Let op: de woning wordt netjes wit geschilderd!

Het appartement gelegen op de bovenste etage heeft een efficiënte indeling. Een woonkamer waarvan je de brede glaspui (voorzien van warmtewerend glas) volledig kunt open schuiven en door de zuidligging optimaal van de zon kunt genieten. Er is een complete keuken met een koelkast (met vriesvak), combimagnetron, 4-pits gaskookplaat en een afwasmachine. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, toilet en douche. Voor de wasmachine en de droger is een speciale bergkast. Daarnaast is er nog een bergkast waar ook de CV-ketel is geplaatst. Aan de achterzijde is er een slaapkamer, welke je eventueel gedeeltelijk kunt afschermen voor een ruimtelijker entree van het appartement. Door het gehele appartement heen ligt een fraaie laminaatvloer.

Het appartement vormt onderdeel van een modern gebouw met 46 appartementen. Er is een royale algemene entree met een trappenhuis en een lift. Het appartement is uitgerust met een videofooninstallatie en elektrische thermostaat. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en parkeren doet u vrij voor de deur.

Algemene informatie:
• De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer )
• Servicekosten huurder/gebruiker €36,- per maand
• Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
• Beschikbaar per 22 april 2017
• Gunning eigenaar.
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd.
• Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950 of kijk op onze website Meld u hier tevens aan voor de gratis woningmail en blijf als eerste op de hoogte van het aanbod voordat het op Funda staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.