Zoekt u een woning die direct te betrekken is? Let op!!! bezichtigingen na 1 mei pas mogelijk!
Fraai en goed onderhouden 4-kamerappartement met twee balkons en berging in de onderbouw. Centraal gelegen in het Bergkwartier in een groene en bosrijke omgeving nabij de binnenstad van Amersfoort, winkels, centraal station, scholen en uitvalswegen. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het appartementencomplex.

Indeling:
1e Verdieping: Entree/hal, sfeervolle woonkamer met veel raampartijen waardoor er veel lichtinval is. De woonkamer heeft een vrij uitzicht, stucwerk wandafwerking en glasvezelaansluiting en grenst aan de bijgetrokken eetkamer met toegang tot het zonnige balkon (Zuid). Vanuit de hal is tevens de moderne keuken (2015) bereikbaar, welke voorzien is van koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en magnetron. Tevens bevindt zich hier de wasmachine-opstelling. Het 2de balkon is toegankelijk vanuit de keuken en ligt aan de achterzijde van het complex. Via de woonkamer komt u in een gang die toegang biedt tot de twee slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet (beide 2016 gerenoveerd). Beide slaapkamers zijn ruim, één slaapkamer heeft een vaste kast. De moderne badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en douche. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer en stucwerk wandafwerking.

Kortom: een appartement welke direct te betrekken is !

Kenmerken:
-servicekosten gebruiker € 65,– per maand
-eigen berging in de onderbouw
-gehele pand is door VvE voorzien van spouwisolatie
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Beschikbaar per begin mei 2017
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten te voldoen aan eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef